Ягодови шоколадови сърца

23 април 2013 | 13:25 | Аз жената
Добави в любими
ягоди
шоколад
кокосови стърготини

Продукти
Приготвяне

Може би вече сте опитвали този бърз и вкусен десерт. Ако не сте, опитайте още сега. Вземате една кутийка ягоди, измивате ги и махате листенцата.

Разрязвате ги на две и ги допирате едно до друго, така че да приличат на сърце. Промушвате клечка за зъби, за да закрепите двете половини.

След това на водна баня разтопявате шоколад.

Потапяте ягода след ягода в шоколада. Отгоре може да поръсите с кокосови стърготини.

Слагате в хладилника за няколко часа.

И десертът е готов. Принципно при поднасяне е добре да махнете клечките за зъби, но е толкова вкусно, че ако намерите време да снимате произведението, пак ще е добре.

Всъщност клечките не пречат, даже се яде по-лесно.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай