Банани с шоколад и ядки

9 март 2016 | 10:20 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
3-4 банана
2 шоколада по ваш избор
100 г счукани ядки по ваш избор 
клечки за сладолед
40 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Обелете бананите и ги нарежете на парчета с размери около 4-5 см. На водна баня разтопете шоколада. На всяко парче банан поставете по една клечка за сладолед.

Потопете бананите в шоколада, поръсете с ядки и поставете в чиния, върху която сте сложили хартия за печене. След като всички банани са готови, сложете ги в хладилник за няколко минути, за да се стегне шоколадът.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай