Меню

Супа “Здраве”

10 април 2009 | 15:29 | Аз жената
Добави в любими
коприва
бяло пилешко месо
чаша ориз
зехтин
1-2 ореха
1 гл. лук
сол

Продукти
Приготвяне

Месото се сварява предварително с малко сол и се нарязва на ситно.


Копривата се измива добре с ръкавици, за да няма опарени, и се нарязва също на ситно.
После се задушава с малко вода и зехтин заедно с ориза и лука и се добавят към супата с месото.

Накрая се добавят по желание настъргани орехчета за украса.

Снимка:

shc.hu

 

* * *

Спаначена крем-супа в кошничка

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
raliza ( преди 11 години )
supi4kata sigurno e mn xubava no dali stava i za bebeta na 7 mes.?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар