Меню

Топло предястие с яйца, сирене и йогурт

13 декември 2016 | 06:31 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 яйца
100 г йогурт
80 г сирене
1 с.л. червен пипер
20 г масло
сол и черен пипер на вкус
25 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Смесете йогурта и натрошеното сирене. След това намазнете с масло подходяща тавичка за печене и разпределете млечната смес. Отгоре чукнете яйцата и подправете с подправките.

Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност на яйцата.

Важно е да се свържат добре с млечната смес. Сервирайте с хрупкав хляб.

Снимка: iStock

Рецептата е част от книгата „Йогурт – 50 лесни рецепти“.

Опитайте още:


Вижте и 10 удивителни рецепти за вкусни предястия

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай