Меню

Дип с моцарела

10 декември 2016 | 12:11 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 супени лъжици олио
4 скилидки чесън – нарязани
1/2 буркана сос маринара
лют червен пипер на вкус
2 топки моцарела
40 мин.

  • Порции: 5

Продукти
Приготвяне

Загрейте олиото и запържете леко в него нарязания чесън. Прибавете соса, лютия червен пипер и нарязания босилек. Разбъркайте добре и махнете от котлона. Наредете в соса нарязаната моцарела.

И поставете тигана (ако е пригоден и за печене, ако пресипете соса в подходяща тавичка) в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато сиренето се разтопи. Сервирайте с хрупкав хляб.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай