Пълнен лук с шунка и кашкавал
15 Фев 2017 | 14:35 | Илияна Николова Време на приготвяне: 40 минути Порции: 6
Продукти:
- 6 глави лук
- 100 г шунка
- 1 яйце
- 100 г кашкавал
- 50 г масло
- 1 филия хляб
- 1 щипка черен пипер
- 1 щипка сол
- 1 стрък пресен магданоз
Приготвяне:
Обелете и издълбайте лука. Нарежете сърцевината му на ситно. Нарежете и шунката и кашкавала. Смесете ги с разбитото яйце, подправките и накиснатия във малко вода хляб без кората. Разбъркайте добре продуктите. Напълнете лука с плънката. Подредете го в намазнена тавичка и печете до златисто в загрята на 180 градуса фурна.
Снимка: Pinterest
Опитайте още: