Готварство

Палео авокадо с яйца на фурна

20 Авг 2018 | 06:50 |
Рейтинг:
5 от 1 гласа
Време на приготвяне: 20 минути Порции: 2
Палео авокадо с яйца на фурна

Продукти:

  • 2 яйца
  • 1 авокадо
  • 2 резена пържен бекон, нарязан
  • 2 супени лъжици пресен див лук, нарязан
  • 1 щипка магданоз
  • 1 щипка сол и черен пипер

Приготвяне:

Загрейте фурната на 220 градуса. Чукнете яйцата в купа като внимавате жълтъкът да остане цял. Разполовете авокадото. На дъното му поставете предварително нарязания и запържен в съвсем малко мазнина бекон. Прехвърлете по едно яйце във всяка от половините на авокадото. Овкусете с подправките. Печете за 15 минути в загрятата фурна.

Снимка: iStock

Вижте още: